Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Σωτήρης Συρμακέζης

Γενικός Διευθυντής στον Τομέα Λιανικής Τραπεζικής, Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς

Σωτήρης Συρμακέζης
Σωτήρης Συρμακέζης

Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Γενικός Διευθυντής στον Τομέα Λιανικής Τραπεζικής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Aπό τη θέση του, Σ. Συρμακέζης έχει υπό την εποπτεία του:
  • Προϊόντα Ιδιωτών Πελατών: διαχείριση και ανάπτυξη πελατών (εύποροι πελάτες, μικρές επιχειρήσεις & επαγγελματίες και πελάτες μαζικής τραπεζικής), καταθετικά προϊόντα, πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες Κάρτες (issuing/acquiring), δάνεια (στεγαστικά/καταναλωτικά /μικρών επιχειρήσεων και δάνεια αναδιάρθρωσης), τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα και χρηματοδότηση αυτοκινήτων, ενοικίαση και μακροχρόνιες μισθώσεις.
  • Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα: εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης πελατών και προώθησης προϊόντων (ATM, web, mobile, phone, cash payment terminals), και ηλεκτρονικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (alerts, cardless ATM withdrawals, payments portal, e-invoicing etc.), για την Τράπεζα Πειραιώς Ελλάδας και τις θυγατρικές της στο εξωτερικό.
  • Customer intelligence & experience: customer insight, campaign management, loyalty, customer feedback management, digital marketing (public web sites, SEO & SEM, social media administration, online reputation management), center of excellence for user experience;
  • Contact center: εξυπηρέτηση εισερχόμενων κλήσεων (απαντήσεις σε ερωτήσεις πελατών, phone banking, help desk), εισερχόμενης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και διενέργεια εξερχόμενων κλήσεων.
  • International Retail Banking: υποστήριξη όλων των θυγατρικών στο εξωτερικό, για θέματα Λιανικής Τραπεζικής και Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας.

Ο Σωτήρης Συρμακέζης ξεκίνησε να εργάζεται στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς τον Ιανουάριο του 2000 ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Τραπεζικής. Προηγουμένως υπήρξε στέλεχος της τότε Εγνατίας Τράπεζας (στην πορεία Marfin Egnatia Bank μετέπειτα Cyprus Popular Bank) η οποία πρόσφατα απορροφήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς.

Ομιλητές

Justin King Ο Justin King έγινε ευρύτερα γνωστός στο πεδίο του management για την δεκαετή ηγεσία του στη Sainsbury’s. Η συμβολή του στην εντυπωσιακή αναστροφή και ανάπτυξη της αλυσίδας αναγνωρίστηκε μέσω πολυάριθμων διακρίσεων. Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε ως «Most Admired Business Leader» από το Management Today, καθώς και «Most Impressive Businessman της Μεγάλης Βρετανίας» στην έκδοση με τους σημαντικότερους ηγέτες του κλάδου, το «Captains of Industry Report», της IPSOS-MORI.
Σωτήρης Συρμακέζης Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Γενικός Διευθυντής στον Τομέα Λιανικής Τραπεζικής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.
Νέλλη Τζάκου – Λαμπροπούλου Η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου ορίστηκε Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιούλιο του 2013, με αρμοδιότητες την εποπτεία και το συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λιανική τραπεζική, το Δίκτυο των Καταστημάτων και τα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης πελατείας. Είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.
Τάσος Πανούσης Ο Τάσος Πανούσης είναι Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών της Eurobank, από τον Οκτώβριο του 2014, ενώ έχει περισσότερα από 21 χρόνια εμπειρίας στο Retail Banking.
Enrico Bonatti Ο Enrico Bonatti είναι υπεύθυνος για τον τομέα του Microsoft Enterprise Business σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (Central and Eastern Europe –CΕE), μια περιοχή που περιλαμβάνει 33 χώρες και πάνω από 500 μεγάλους πελάτες στον Ιδιωτικό Τομέα.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team