Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Τάσος Πανούσης

Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών, Eurobank

Τάσος Πανούσης
Τάσος Πανούσης

Ο Τάσος Πανούσης είναι Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών της Eurobank, από τον Οκτώβριο του 2014, ενώ έχει περισσότερα από 21 χρόνια εμπειρίας στο Retail Banking. Έχει υπό την ευθύνη του την Επιχειρηματική Μονάδα Δανείων Ιδιωτών (Στεγαστικά, Καταναλωτικά Δάνεια, Χρηματοδότηση Αυτοκινήτων & Κάρτες) στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Παράλληλα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των εργασιών του “Mass Segment” της Τράπεζας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους (Καταθέσεις, Επενδύσεις, Τραπεζοασφαλιστικά, Συναλλακτικές Υπηρεσίες κ.α.) Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας (Executive Board). Παράλληλα είναι Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Θυγατρικής Eurobank Household Lending Α.Ε. & Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic PostCredit Α.Ε. ( Θυγατρική κατά 50% της Eurobank).

Συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών:

 • Eurobank Household Lending A.E.
 • Hellenic PostCredit A.E.
 • Eurobank Financial Planning Services Α.Ε.
 • Eurobank Business Services Α.Ε.
 • ERB Retail Services IFN.SA (ERS - Romania)
 • Supervisory Board of PJSC "Universal Bank" (Ukraine)
 • Visa Hellas Board

Πριν την ένταξη του στην Eurobank το 2006, ήταν για 5 χρόνια Επικεφαλής της Διεθνούς Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας (NBG), ενώ έχει διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις στην AMERICAN EXPRESS BANK (3 χρόνια) & ABN AMRO BANK (4 χρόνια).

Ο κ. Πανούσης κατέχει MBA από το ALBA και B.Sc. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (AUEB). Έχει παρακολουθήσει επίσης το INSEAD-Leadership Program και εξειδικευμένα τραπεζικά σεμινάρια και συνέδρια στην Ευρώπη (Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία) και στις ΗΠΑ.

Ομιλητές

Justin King Ο Justin King έγινε ευρύτερα γνωστός στο πεδίο του management για την δεκαετή ηγεσία του στη Sainsbury’s. Η συμβολή του στην εντυπωσιακή αναστροφή και ανάπτυξη της αλυσίδας αναγνωρίστηκε μέσω πολυάριθμων διακρίσεων. Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε ως «Most Admired Business Leader» από το Management Today, καθώς και «Most Impressive Businessman της Μεγάλης Βρετανίας» στην έκδοση με τους σημαντικότερους ηγέτες του κλάδου, το «Captains of Industry Report», της IPSOS-MORI.
Σωτήρης Συρμακέζης Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Γενικός Διευθυντής στον Τομέα Λιανικής Τραπεζικής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.
Νέλλη Τζάκου – Λαμπροπούλου Η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου ορίστηκε Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιούλιο του 2013, με αρμοδιότητες την εποπτεία και το συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λιανική τραπεζική, το Δίκτυο των Καταστημάτων και τα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης πελατείας. Είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.
Τάσος Πανούσης Ο Τάσος Πανούσης είναι Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών της Eurobank, από τον Οκτώβριο του 2014, ενώ έχει περισσότερα από 21 χρόνια εμπειρίας στο Retail Banking.
Enrico Bonatti Ο Enrico Bonatti είναι υπεύθυνος για τον τομέα του Microsoft Enterprise Business σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (Central and Eastern Europe –CΕE), μια περιοχή που περιλαμβάνει 33 χώρες και πάνω από 500 μεγάλους πελάτες στον Ιδιωτικό Τομέα.
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team