Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Enrico Bonatti

Sr. Director, Enterprise & Partner Group, Microsoft CEE HQ’s

Enrico Bonatti
Enrico Bonatti

Πριν από την ένταξή του στα κεντρικά της Microsoft CEE, στο διάστημα 2006-2010, ο Enrico Bonatti εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing στην Microsoft Ιταλίας, στο Microsoft Office Division. Από το 2002 έως το 2006 ο Enrico έχει αναλάβει διάφορους ρόλους Διαχείρισης Πωλήσεων μεγάλων πελατών στην Ιταλία, με τελευταία την θέση του Διευθυντή υπεύθυνου για πελάτες παγκόσμιας κλίμακας (Global Accounts), όπως FIAT Chrysler Automotive, η ENI Oil, η Unicredit Bank και άλλοι. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft Ιταλίας τον Ιούλιο του 2002, προερχόμενος από τα κεντρικά της Microsoft EMEA (Europe Middle East & Africa) στο Παρίσι, όπου πέρασε πάνω από 4 χρόνια ως Διευθυντής Μεγάλων Πελατών και Συνεργατών.

Σε αυτό το ρόλο ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη κοινών στρατηγικών με παγκόσμιας κλίμακας συνεργάτες - System and Software Vendors, Consulting firms και Systems Integrators, διαχειριζόμενος μια ομάδα pan European Partner Managers. Ανέλαβε το ρόλο στα κεντρικά του EMEA τon Ιανουάριο του 1998, προερχόμενος από τη Microsoft Ιταλίας, όπου ξεκίνησε στο Microsoft Enterprise Division ως Διευθυντής Πωλήσεων μέσω Συνεργατών και άλλων καναλιών. Πριν την ένταξή του στη Microsoft, τον Οκτώβριο του 1995, ο Enrico ήταν ανώτερος σύμβουλος στην Andersen Consulting (Accenture σήμερα), υπεύθυνος για μεγάλα έργα Πληροφορικής σε πελάτες Λιανικής και καταναλωτικών αγαθών.

Περιοχές Επαγγελματικού Ενδιαφέροντος

 • Change Management & BPR
 • Sales Force Transformation & Coaching
 • Cloud Computing and Internet of Things
 • Omni-Channel sales and marketing strategies in BtoC scenarios
 • Business Productivity in mid to large organizations with a specific focus on Unified Communications, Collaboration and Business Intelligence
 • Partnerships and Strategic Alliances in the IT industry
 • Consumerization of IT and cross fertilization between digital work style and digital life style.

Ενδιαφέροντα

 • Scuba Diving: FIAS/CMAS Federal Instructor
 • Car racing: Ferrari Club Italia Trophy class winner

Ομιλητές

Justin King Ο Justin King έγινε ευρύτερα γνωστός στο πεδίο του management για την δεκαετή ηγεσία του στη Sainsbury’s. Η συμβολή του στην εντυπωσιακή αναστροφή και ανάπτυξη της αλυσίδας αναγνωρίστηκε μέσω πολυάριθμων διακρίσεων. Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε ως «Most Admired Business Leader» από το Management Today, καθώς και «Most Impressive Businessman της Μεγάλης Βρετανίας» στην έκδοση με τους σημαντικότερους ηγέτες του κλάδου, το «Captains of Industry Report», της IPSOS-MORI.
Σωτήρης Συρμακέζης Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Γενικός Διευθυντής στον Τομέα Λιανικής Τραπεζικής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.
Νέλλη Τζάκου – Λαμπροπούλου Η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου ορίστηκε Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιούλιο του 2013, με αρμοδιότητες την εποπτεία και το συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λιανική τραπεζική, το Δίκτυο των Καταστημάτων και τα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης πελατείας. Είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.
Τάσος Πανούσης Ο Τάσος Πανούσης είναι Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών της Eurobank, από τον Οκτώβριο του 2014, ενώ έχει περισσότερα από 21 χρόνια εμπειρίας στο Retail Banking.
Enrico Bonatti Ο Enrico Bonatti είναι υπεύθυνος για τον τομέα του Microsoft Enterprise Business σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (Central and Eastern Europe –CΕE), μια περιοχή που περιλαμβάνει 33 χώρες και πάνω από 500 μεγάλους πελάτες στον Ιδιωτικό Τομέα.
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team