Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: https://www.microsoft.com.
Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp. στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

ICON Platforms – πλατφόρμα πιστότητας με χρήση μεθοδολογίας Enterprise Gamification
Η ICON Platforms είναι Ελληνική εταιρεία με διεθνή παρουσία έργων σε 20 χώρες, εξειδικευμένη σε ολοκληρωμένες λύσεις loyalty campaigns με την μεθοδολογία enterprise gamification. Η προσφορά της εταιρείας ICON Platforms, αφορά στην παροχή καινοτόμων προϊόντων λογισμικού και υπηρεσιών που προσελκύουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, των συνεργατών/ασφαλιστικών συμβούλων και των εργαζομένων, σε ένα ψηφιακό σύστημα πιστότητας και εφοδιάζουν την εταιρεία με πληροφορίες, που την βοηθούν να δημιουργήσει προσωποποιημένη σχέση επικοινωνίας με το κοινό. Ο κύριος στόχος είναι η άσκηση επιρροής στον καταναλωτή, στον συνεργάτη/ασφαλιστικό σύμβουλο ή στο εργαζόμενο, η επαύξηση της εμπειρίας του σε ένα multi-platform περιβάλλον, γιά την δημιουργία μακροχρόνιας συμπεριφοράς πιστότητας.

  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team